Els dissabtes 9 de novembre, 14 de desembre de 2019 i 18 de gener, 15 de febrer, 14 de març, 18 d'abril de 2020, la Nur Garriga facilitarà un Cercle de Meditació Shamànica i Sanació Energètica en el que el principal objectiu serà treballar la relaxació, meditació i sanació amb els participants, incloent-hi l'EcoCoaching que ajuda a millorar pautes de pensament per a ser més feliç.

L'activitat es realitzarà en el nostre centre amb un grup reduït i tindrà una durada aproximada de 1,5 hores. El preu per participant serà de 10€.

Materials a portar: roba còmoda, màrfega, tovallola gran o manta, màscara o mocador per als ulls i aigua.

El 9 i 10 de maig celebrarem un retir a la natura on ens alliberarem de la toxicitat conscient i inconcient, equilibrarem i empoderarem els nostres chakres, viatjarem amb diverses meditacions shamàniques que ens connectaran molt més amb la mare Terra, i sanarem la nostra energia amb Reiki i altres tècniques de Programació Neurolingüística.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic info@amazingenglishcenter.com o per telèfon a la tarda al 93 797 40 70.

One Reply to “Cercles de Meditació Shamànica i Sanació Energètica mensual i Retir al maig 2020.”

  1. Queden molt poques places per als dos dies!! Reserveu de seguida!! 🙂
    Per a reservar cal fer l’abonament de 10 euros.
    Properament, sortiran les dates de gener, febrer i març 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *