ECO-COACHING

“Flexibility comes from having multiple choices; Wisdom comes from having multiple perspectives.” -Robert B. Dilts

NurGarriga at UCSCJudith DeLozier, Nur Garriga, Robert Dilts

Vols sentir-te segur i més assertiu en el teu equip de treball i/o a la teva vida personal?

El millor de tot és que si vols, hi ha tècniques que et poden ajudar a canviar i millorar el que necessites per a sentir-te feliç i tranquil amb tu mateix, a més de convertir-te en un professional satisfet.

Demana la teva sessió de Coaching per a EMPRESES i/o PERSONALITZADA.

Comença a optimitzar resultats laborals i personals!!

Coaching, Team Building, Mindfulness & Meditation - for Work, for School, for Life! Podem oferir-te aquestes sessions en diversos idiomes. Consulta'ns i podrem orientar-te en allò que tu i/o la teva empresa necessiti sense compromís. Link: Què és la PNL explicat per en Robert Dilts. Explicat per la Nur Garriga: Introducció a la Programació Neurolingüística (PNL) La PNL ens serveix per saber trobar i emprar les nostres pròpies eines cognitives, somàtiques i espirituals. Aquestes eines són part dels nostres recursos interns. Aprendre a utilitzar aquests recursos ens afavoreix directament en la nostra vida professional i personal. Redescobrim com som, què volem, qui som, i cap a on volem dirigir-nos. I aleshores, ens donem permís per avançar, millorar, evolucionar. Des de fa alguns anys que estem emprant el coaching amb tècniques de PNL per afavorir també l'ensenyament i aprenentatge, i funciona! Coaching Grupal i Individual Emprarem tècniques de PNL i treballarem dinàmicament diferents temàtiques per a assolir els nostres objectius.
Coaching One-to-OneTreballarem personalitzant tècniques PNL per a obtenir bons resultats en l'àmbit laboral, personal i vital.
Coaching TeachersAprendrem a donar feedback i a millorar les nostres tècniques a l'aula i obtindrem bons resultats.
Tutoria i Orientació per a joves estudiantsBasant-nos ens les qualitats intrínsiques que tothom té, trobarem allò que millor se'ns dóna i farem orientació professional i/o acadèmica.
Vision & Mission: Expressing our Passion with a Gesture (NLP)
(c) Dancing Grammar: Teaching English with Coaching
Teaching English and Changing Thinking Patterns through Stories.

Guided Meditation and Centering in Nature: Eco-Coaching.