DESTAPA EL TEU POTENCIAL!

Et donarem eines humanes de control a l’aula i de prevenció de risc psicosocial per a professorat i alumnat, perquè només els docents sabem com de complicada pot arribar a ser la gestió de la intel·ligència emocional a l’aula. 

  • Vols ser més assertiu a l’hora de gestionar tant la diversitat conductual com la neurodiversitat a l’aula?
  • Vols que el teu alumnat t’escolti amb atenció?
  • Vols comptar amb més eines i recursos humans efectius per a dirigir les teves classes? I alhora gaudir d’estabilitat psicoemocional?

COACHING EXPRÉS PER A PROFESSORAT

AQUESTA FORMACIÓ:

  • transformarà el teu rol com a docent,
  • et donarà tècniques de coaching,
  • ampliarà la teva visió com a professional,
  • i millorarà la teva oratòria.

A QUI VA DIRIGIT: a professionals de l’ensenyament en entorns educatius de poca a màxima complexitat.

QUÈ INCLOU: tècniques de comunicació enfocades a l’ensenyament, coaching, mindfulness, psicologia i Programació Neurolingüística (ús de la llengua, el to, el llenguatge corporal, l’espai i patrons de pensament i conductuals) amb especial atenció a la diversitat tant cognitiva com conductual a l’aula.

QUÈ APRENDRÀS EN AQUESTA FORMACIÓ

En línia, presentarem casuístiques reals i algunes tècniques que posarem en pràctica i debatrem conjuntament al final de la sessió. Aquesta formació online servirà com a introducció a alguns conceptes penelístics que treballarem de manera teòrica i pràctica en més profunditat al llarg de les tres sessions presencials. A més, els participants realitzareu un projecte que haureu de presentar i defensar incorporant alguns dels continguts treballats el tercer i darrer dissabte de formació presencial.

OPCIÓ 1: ONLINE

Curs introductori: Dissabte, 1 de juny de 2024 de 10:00 a 13:15 hores. (25 maig 2024 – exhaurit!)

Cost de la formació: 50,00€

OPCIÓ 2: PRESENCIAL (Escull el teu curs presencial)

  • Curs JUNY: Dissabtes 8,15 i 22 de juny de 2024 de 9:30 a 14:30 hores.
  • Curs JUNY i JULIOL: Dissabtes 29 de juny, 6 i 13 de juliol de 2024 de 9:30 a 14:30 hores.

Cost de la formació presencial: 250,00€ *

*Si has cursat la formació online, gaudiràs de 25,00€ de descompte.

PLACES LIMITADES

CONEIX LA FORMADORA!

La Nur Garriga és professora d’anglès i d’altres idiomes, ponentcoach en tècniques de comunicació i de professorat, especialista en PNL i Benestar, emprenedora, fundadora i directora del seu propi centre de llengües i coaching Amazing English Center® & Coaching for Work for School for Life, i creu fermament que l’storytelling, la oratòria motivacional, el coaching i l’ensenyament son eines transformadores i inspiradores.

Des del 2010 que fa recerca activa i utilitza la PNL com a coach, per a parlar en públic, el coaching, l’empresa i principalment l’educació; a més, forma part de la Junta Directiva del Gremi d’Escoles d’Idiomes i de Reforç de Catalunya (GEIC) i é membre de Professional Speakers Association of Spain (PSAS) i del seu equip de formació de PSAS Business Growth.

Ha viscuttreballat i/o estudiat a Espanya, França, Països Baixos, Alemanya, Malta, Itàlia, Polònia, Regne Unit, Índia, Estats Units d’Amèrica i Canadà, i col·labora amb diverses entitats empresarials d’àmbit públic o privat i de centres educatius com a storyteller, coach, facilitadora, formadora i speaker motivacional.

Llicenciada en Traducció i Interpretació (castellà, català, anglès, italià, alemany) i CAP (equivalent al Màster en Educació – MEd) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Investigadora de l’Equip de Recerca del projecte CLIL (AICLE) de la Cristina Escobar per a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) a la UAB per a la millora i impuls de l’educació multilingüe als centres educatius.

Compta amb dos Màsters en Programació Neurolingüística (PNL) Master Practitioner i Global Master Trainer entre d’altres formacions especialitzades que ofereix en Robert B. Dilts, Judith DeLozier i et al a la NLP University al campus de Santa Cruz, Califòrnia, EE.UU.

Palacios para el Pueblo

“Los centros de enseñanza son instituciones, pero también infraestructuras sociales. La manera en la que se planifican, diseñan y programan configura las interacciones que se desarrollan en su seno y en torno a ellos. Para los alumnos, profesores, padres y comunidades enteras, pueden alimentar o inhibir la confianza, la solidaridad y el compromiso compartido para con el bien común.También pueden marcar los límites que definen quién forma parte de la comunidad y a quién se excluye de ella. Pueden integrar o segregar, brindar oportunidades o poner trabas a la gente.”
Klinenberg, E. Palacios para el Pueblo. Capitán Swing, 2021.