Per què aeC?

La nostra visió

“Crear l’espai i l’energia necessaris per tal d’oferir als nostres participants la possibilitat de sentir-se segurs amb ells mateixos com a persones i com a comunicadors”.

La nostra missió

“Formar per al desenvolupament personal i professional. No només garantir una comunicació òptima, sinó també aprendre a gaudir d’una mirada positiva”.

Per què Amazing English Center?

Perquè desitgem un món millor i volem ser-ne protagonistes, emprem tècniques de Programació Neurolingüística (NLP) i Mindfulness per tal que els infants, els adolescents i els adults respirin bé i se sentin a gust amb ells mateixos i amb l’espai que els envolta. Per tant, el coaching ens permet millorar la predisposició envers l’aprenentatge i crear l’estat anímic adequat per a internalitzar els continguts. A més a més, incentivem el treball cooperatiu i en equip, potenciem la intel·ligència col·lectiva i centrem la nostra atenció en els nostres punts forts.

Mira què en diuen els nostres clients i amics a la nostra pàgina de testimonis.

BE YOURSELF, YOU ARE ENOUGH, YOU ARE OKAY!
“THE PSYCHOLOGIST, CARL ROGERS, WHEN ASKED TO SPEAK IN PUBLIC, FOUND IT A TERRIBLE EXPERIENCE. BUT BEFORE GOING ON STAGE, HE WOULD REMIND HIMSELF:
“I AM ENOUGH”. AND HE ALWAYS WAS.”

El nostre equip

L’Amazing English Center® compta amb un equip dedicat i apassionat de professors i col·laboradors internacionals que ofereixen un entorn d’aprenentatge enriquit que ajuda a molts estudiants a tirar endavant i superar amb èxit els exàmens oficials. A més, també se centra a guiar i orientar els seus alumnes perquè tinguin confiança a l’hora de parlar en públic. Pots unir-te a nosaltres en qualsevol moment i veure-ho per tu mateix.

aeC® ofereix classes i sessions de coaching de PNL al seu centre i a l’empresa.

L’Escola està ubicada a Argentona, zona de Barcelona, i reflecteix els diferents orígens i cultures de la zona. Estem molt orgullosos dels nostres estudiants i personal, que sempre estan ansiosos d’aprendre, crear i créixer junts.

La nostra fundadora

La Nur Garriga és fundadora i directora d’Amazing English Center® & Coaching for Work for School for Life des del 2014 i es considera aprenent vital, storyteller, coach, professora, i speaker motivational.

Pots trobar-ne més informació al seu web personal:

Treballo amb les persones per a transformar les seves vides i acompanyar-les en el seu creixement personal, professional i acadèmic.

“English is a journey, not a destination. Enjoy the ride with us!” (L’anglès és un camí, no un destí. Gaudeix del viatge amb nosaltres!)